Spelen in Hotsjietonia!

De bevers zijn de jongste speltak in scoutingland. Deze speltak is bedoelt voor kinderen in de leeftijd van vijf tot zeven jaar.De opkomsten van de bevers zijn elke zaterdag van 10:30 -12:30 maar elke keer komen is zeker niet verplicht. Tijdens de opkomst spelen we met alle kinderen in en rondom ons scoutinggebouw gevestigd aan de strekkade 33A. We proberen zoveel mogelijk buiten in het bos of op ons eigen speelveld te spelen. We vinden het belangrijk dat de bevers niet alleen bezig zijn met winnen of verliezen maar ook met elkaar helpen en omzien naar elkaar.

Bevers spelen in het fantasiedorp Hotsjietonia. Daar wonen leuke mensen en er is altijd wat te beleven. Je kan er lekker stoeien met Sterre, een leuk spel doen met Plof, van alles over de natuur leren van Keet of marshmallows roosteren boven een vuurtje dat je stookt samen met Rebel. En er is natuurlijk nog veel meer te doen!

Wil je een keertje komen kijken? Dat kan natuurlijk.

Meld je liefst wel even aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ozio_gallery_nano