Jos

Functie binnen de groep

Welpenleiding

Over mij

Mijn naam is Jos. Ik ben sinds 2014 lid bij de CTG14. Eerst als verkenner en daarna als wilde vaarder. In 2020 werd ik leiding bij de welpen en kreeg de scouting naam Rikki Tikki Tavi (meestal afgekort naar Rikki). Ik heb er altijd van genoten om elke zaterdag spelletjes te spelen en te kunnen zeilen. Ik hoop dit nu ook voor de kinderen te kunnen creëer en ervoor te zorgen dat zij het naar hun zin hebben. Naast het zijn van welpenleiding ben ik (soms) ook te vinden op de groep als loods.


Naast scouting studeer aan de Hogeschool Rotterdam voor leraar natuurkunde en geef ik twee dagen in de week les op een middelbare school. In mijn vrije tijd doe ik aan modelbouwen, gamen en boulderen.

 

 

Colin

Functie binnen de groep

Welpenleiding

Over mij

Mij naam is Colin. Ik ben sinds 2015 lid van de CTG14. Ik was vanaf een andere groep naar de verkenners gegaan. Toen ik overvloog naar de Wilde Vaart ben ik gaan helpen bij de welpen. Na dit meerdere keren gedaan te hebben werd ik uitgenodigd om leiding te worden. Ik heb dit voorstel geaccepteerd en nu ben ik hier.

Mijn scoutingnaam is Chil, ik ben de arend uit het jungle boek. Na de welpenopkomst ben ik te vinden op het Prinsenmolenpad als wilde vaarder, en na 2021 als loods. naast scouting werk ik in het stadhuis en bestudeer ik de H.E.M.A.(Historical European Martial Arts).

Derek

Functie binnen de groep

Welpenleiding / teamleider

Over mij

Hoi,

Mijn naam is Derek. Ik ben al sinds 2001 lid van de CTG14. Toen ben ik begonnen als welp, en ik ben al die tijd actief gebleven bij de groep. Na de verkenners en de wilde vaart kwam ik terecht bij de loodsen. Toen werd ik gevraagd om het leidingteam van de welpen te versterken. En dat doe ik al sinds 2013 met veel plezier. 

Iedere zaterdag ben ik op de groep te vinden. Overdag wordt ik bij de welpen Bagheera genoemd door de kinderen, naar het personage uit Jungle Book. En ’s avonds komen we gezellig bij elkaar met de andere leidingteams van onze groep. Doordeweeks woon en werk ik in Utrecht. Ik werk bij een adviesbureau op het gebied van geo-informatiekunde. En in mijn vrije tijd speel ik graag een (computer)spelletje of loop ik een rondje hard.

Kees

Functie binnen de groep:

Ondersteunende welpenleiding