Jos

Functie binnen de groep

Welpenleiding

Over mij

Hallo,

Mijn naam is Jos. Ik ben sinds 2014 lid bij de CTG14 en begon ik als verkenner. Toen ik bij de wilde vaart kwam, werd ik gevraagd om te helpen als welpen leidingen. Na een tijdje dit te hebben gedaan werd ik vaste leiding en kreeg ik de naam Rikki Tikki Tavi. Dit doe ik nu sinds 2020 bijna elke zaterdag. 

Buiten scouting ben ik vooral aan het studeren voor docent natuurkunde aan de hogeschool Rotterdam en woon ik op kamers in het mooie Feyenoord. Veder loop ik stage op een middelbare school en ben ik lid van studentenvereniging NSR. Daarnaast zit ik graag achter mijn xbox of laptop te gamen en speel ik af en toe gitaar.

Colin

Functie binnen de groep

Welpenleiding

Over mij

Mij naam is Colin. Ik ben sinds 2015 lid van de CTG14. Ik was vanaf een andere groep naar de verkenners gegaan. Toen ik overvloog naar de Wilde Vaart ben ik gaan helpen bij de welpen. Na dit meerdere keren gedaan te hebben werd ik uitgenodigd om leiding te worden. Ik heb dit voorstel geaccepteerd en nu ben ik hier.

Mijn scoutingnaam is Chil, ik ben de arend uit het jungle boek. Na de welpenopkomst ben ik te vinden op het Prinsenmolenpad als wilde vaarder, en na 2021 als loods. naast scouting werk ik in het stadhuis en bestudeer ik de H.E.M.A.(Historical European Martial Arts).

Heleen

Functie binnen de groep:

Welpenleiding

Kees

Functie binnen de groep:

Welpenleiding

Derek

Functie binnen de groep

Welpenleiding

Over mij

Hoi,

Mijn naam is Derek. Ik ben al sinds 2001 lid van de CTG14. Toen ben ik begonnen als welp, en ik ben al die tijd actief gebleven bij de groep. Na de verkenners en de wilde vaart kwam ik terecht bij de loodsen. Toen werd ik gevraagd om het leidingteam van de welpen te versterken. En dat doe ik al sinds 2013 met veel plezier. 

Iedere zaterdag ben ik op de groep te vinden. Overdag wordt ik bij de welpen Bagheera genoemd door de kinderen, naar het personage uit Jungle Book. En ’s avonds komen we gezellig bij elkaar met de andere leidingteams van onze groep. Doordeweeks woon en werk ik in Utrecht. Ik werk bij een adviesbureau op het gebied van geo-informatiekunde. En in mijn vrije tijd speel ik graag een (computer)spelletje of loop ik een rondje hard.