Kirsten

Functie binnen de groep:

Penningmeester

Over mij:

Mijn naam is Kirsten en ik ben de penningmeester van zowel de vereniging als de stichting. Dat doe ik nu sinds een paar maanden en dat bevalt me uitstekend. Daarnaast ben ik moeder van 2 kinderen, Nova en Nikolai, 14 en 16 jaar. Nova is gestart bij de Welpen en zit nu inmiddels met heel veel plezier bij de Waterscouts. Niets leuker om in de zomer bij mooi weer de hele zaterdag op het water te zijn. Verder werk ik bij de gemeente Rotterdam als clustercontroller, spaar ik boeken en kerstballen over Rotterdam, wandel ik graag langs de plas met onze hond Stovan en houd ik van de eerste zonnestralen in de lente. Je kan me bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Timo

Functie binnen de groep

Algemeen ondersteunend leiding

Over mij

Hallo, mijn naam is Timo.

Al sinds mijn 7e loop ik met veel plezier rond bij de Cornelis Tromp Groep. Begonnen als welp en later doorgestroomd via de zeeverkenners en wildevaart zit ik nu al flink wat jaren bij de loodsen.

In mijn wildevaart-tijd werd ik gevraagd om een keer mee te kijken als leiding bij de welpengroep. En dat beviel me zo goed, dat ik sindsdien 11 jaar lang heb leiding gegeven (waarvan een groot gedeelte ook als teamleider). Na het zomerkamp van 2022 heb ik het stokje van welpen(team)leider doorgegeven en ben ik geen vaste leiding meer. Maar jullie mogen me nog steeds Jacala noemen hoor!

Ik ben nog steeds vaak op de groep te vinden. Sowieso als loods, maar ook in de ondersteuning bij opkomsten, klussen en groepsactiviteiten.

Buiten scouting heb ik een full-time job als teamleider bij één van de bekendste winkels van Nederland. Hierin probeer ik elke dag weer een mooie winkel te presenteren en het team zo goed mogelijk te motiveren en instrueren (allemaal geleerd op scouting natuurlijk ;p). Na werk kijk ik graag een serie/film, doe ik een bordspel, probeer ik te ontsnappen uit een escaperoom of bezoek ik voetbalwedstrijden in binnen-en buitenland.

 

 

Maurice

Functie binnen de groep:

Voorzitter

Over mij:

Hallo allemaal! Ik ben Maurice en heb de eer om binnen de scouting de rol van voorzitter van de Cornelis Trompgroep 14 te vervullen. Samen met het bestuur houd ik toezicht op en begeleid ik de verschillende speltakken. Daarnaast ben ik zelf ook actief als loods en ben al sinds mijn jeugd actief bij de Cornelis Tromp groep. Naast mijn scoutingavonturen werk ik doordeweeks als supermarktmanager, waar ik ook veel bekende gezichten van onze groep tegenkom. Na een drukke werkweek kijk ik altijd uit naar de zaterdag, waar ik weer vol enthousiasme mijn scoutingvaardigheden kan laten zien!

Vincent

Functie binnen de groep:

Groepsbegeleider

Over mij:

Mijn naam is Vincent en na jaren naast Maurice als Wilde Vaart begeleiding te hebben gewerkt werd het tijd om plaats te maken voor een nieuwe generatie. Maar niks doen ging hem ook niet worden, de functie als groepsbegeleider leek mij de meest logische stap. Als groepsbegeleider ben ik er om de vrijwilligers te ondersteunen en te begeleiden zodat we met zijn alle het beste uit de zaterdag kunnen halen. Jullie kunnen op me rekenen.

Jurjen

Functie binnen de groep:

Secretaris (groepsbestuur)

Over mij:

Mijn naam is Jurjen en ik mag secretaris van de Cornelis Tromp Groep zijn. Ik loop inmiddels alweer aardig wat jaren bij de groep rond, vanaf het moment dat ik zelf nog waterscout was. Daarna ben ik een aantal jaar leiding bij de waterscouts geweest. En sinds 2023 mag ik secretaris van de groep zijn. Ik ben dus vooral met allerlei dingen bezig die op de achtergrond moeten gebeuren. En ik loop regelmatig nog op een van onze locaties rond en steek graag m’n handen uit de mouwen als  er een klusje moet gebeuren! Voor alle administratieve en praktische vragen over onze groep kun je altijd contact met mij opnemen via secretaris@cornelistrompgroep.nl.

 

 

Meer artikelen...

  1. Jasper
  2. Alexander