Functie binnen de groep

Algemeen ondersteunend leiding

Over mij

Hallo, mijn naam is Timo.

Al sinds mijn 7e loop ik met veel plezier rond bij de Cornelis Tromp Groep. Begonnen als welp en later doorgestroomd via de zeeverkenners en wildevaart zit ik nu al flink wat jaren bij de loodsen.

In mijn wildevaart-tijd werd ik gevraagd om een keer mee te kijken als leiding bij de welpengroep. En dat beviel me zo goed, dat ik sindsdien 11 jaar lang heb leiding gegeven (waarvan een groot gedeelte ook als teamleider). Na het zomerkamp van 2022 heb ik het stokje van welpen(team)leider doorgegeven en ben ik geen vaste leiding meer. Maar jullie mogen me nog steeds Jacala noemen hoor!

Ik ben nog steeds vaak op de groep te vinden. Sowieso als loods, maar ook in de ondersteuning bij opkomsten, klussen en groepsactiviteiten.

Buiten scouting heb ik een full-time job als teamleider bij één van de bekendste winkels van Nederland. Hierin probeer ik elke dag weer een mooie winkel te presenteren en het team zo goed mogelijk te motiveren en instrueren (allemaal geleerd op scouting natuurlijk ;p). Na werk kijk ik graag een serie/film, doe ik een bordspel, probeer ik te ontsnappen uit een escaperoom of bezoek ik voetbalwedstrijden in binnen-en buitenland.