Jade

Functie binnen de groep:

Beverleiding

Over mij:

Hi, ik ben Jade, onder de bevers ook wel bekend als Babbel.

Ik ben al een aantal jaartjes actief als leiding bij de bevers. Ik heb het enorm naar mijn zin met de kinderen. We proberen elke keer de opkomst zo leuk mogelijk te maken. Ik geniet ervan als ik de kinderen vrolijk zie rondrennen en dingen zie ondernemen. Tegelijkertijd probeer ik ze ook dingen bij te brengen. Het is leuk om de ontwikkeling bij hen te zien. Ik doe mijn naam ook eer aan want meestal ben ik aan het praten, zowel met de kinderen als met mijn mede-leiding.

Voor de rest ben ik nog aan het studeren en ben ik aan het werk. Het is leuk om op de zaterdag een beetje afleiding te hebben en te genieten.

Met een babbelende groet,
Babbel

 

Laura

Functie binnen de groep:

Beverleiding / materiaalmeester Strekkade

Over mij:

Wat zou ik gaan doen vandaag? Wacht het is zaterdag BEVEROPKOMST!!!

Hey, mijn naam is Laura op scouting leef ik onder de schuilnaam Rozemarijn. Mijn hoofdbaan bestaat uit beverleiding zijn. Iedere zaterdag sta ik op de strekkade leiding te zijn voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar oud en geniet er altijd van om te zien hoe simpel en toch moeilijk het is voor kinderen van die leeftijd. Ik sta ook nog altijd versteld van hoe ze naar dingen kijken, vele malen makkelijker dan wat wij volwassenen doen.

Mijn bijbaan is klusmeester van de strek. Hier ben ik ingerold door uitgelekte notulen van de stichting. Voor de benoeming was ik al bezig zij het met tuinieren of andere projecten oppakken. Na de benoeming veranderde er niet meteen iets. In 2023 werd de eerste klusdag in jaren gepland voor de Strek, en 3x raden wie hem mocht organiseren? Hier heb ik veel van geleerd en nog wel het belangrijkste: Je klus-lijst kan nooit te lang zijn, maar wel te ambitieus. Mijn off-scouting leven hou ik geheim, er moet altijd een raadsel zijn om op te lossen.

Met bloeiende groeten,
Laura aka Rozemarijn

Chris

Functie binnen de groep:

Teamleider Beverleiding

Over mij:

Sommige gaan met een storm graag uitwaaien op het strand. Ik draai liever een dynamische opkomst met een kolonie stuiterende bevers!

Ik ben Chris, teamleider van de bevergroep en hier beter bekend als Professor Plof. Als professor neem ik de bevers graag mee op avontuur. Dan ontdekken we wat de wereld te bieden heeft en leren we nieuwe en spannende dingen, uiteraard op een veilige manier. 

Het draait uiteraard om het plezier. Daarom zorg ik er natuurlijk ook voor dat mijn favoriete activiteiten voldoende zijn opgenomen in het programma. Zo de staan de bevers niet voor niets bekend om hen kampvuurtjes! 

Toen ik 10 jaar was ben ik bij een andere scoutinggroep gestart als waterscout. Na vele avonturen op, rond en in het water ben ik beverleiding geworden. In mijn laatste jaar op deze groep combineerde ik dit met een rol als waterscout leiding. In 2014 ben ik lid geworden van deze geweldige groep. Hierbij heb ik direct de functie van teamleider op mij genomen.

Naast mijn activiteiten op scouting volg ik de master Hydraulic Engineering aan de TU Delft. En ben ik een druk bezet man op de dansvereniging.

 

 

 

Corry

Functie binnen de groep:

Beverleiding

Irene

Functie binnen de groep:

Beverleiding

Over mij:

Hoi! Mijn naam is Irene, de bevers noemen mij Sterre. Ik ben altijd wel bezig met dingen ontdekken en maken.

In het dagelijks leven ben ik veel te vinden in het ziekenhuis als cardiologie verpleegkundige op de verpleegafdeling.

Tijdens de opkomsten leer ik graag de bevers wat lekkers maken en op een veilige manier kampvuurtjes maken.

Hopelijk tot snel bij scouting!