Laura

Functie binnen de groep:

Beverleiding / materiaalmeester Strekkade

Over mij:

Hoi, ik ben Laura ben op dit moment het jongste leiding-lid. Mijn bevernaam is Rozemarijn en ben naast beverleiding de onofficiële tuinierder, je ziet me vaak met een zaag of een hark lopen. Verder heb ik niks te melden. Bloeiende groeten, Laura

 

Corry

Functie binnen de groep:

Beverleiding

Irene

Functie binnen de groep:

Beverleiding

Chris

Functie binnen de groep:

Teamleider Beverleiding

Over mij:

Sommige gaan met een storm graag uitwaaien op het strand. Ik draai liever een dynamische opkomst met een kolonie stuiterende bevers!

Ik ben Chris, teamleider van de bevergroep en hier beter bekend als Professor Plof. Als professor neem ik de bevers graag mee op avontuur. Dan ontdekken we wat de wereld te bieden heeft en leren we nieuwe en spannende dingen, uiteraard op een veilige manier. 

Het draait uiteraard om het plezier. Daarom zorg ik er natuurlijk ook voor dat mijn favoriete activiteiten voldoende zijn opgenomen in het programma. Zo de staan de bevers niet voor niets bekend om hen kampvuurtjes! 

Toen ik 10 jaar was ben ik bij een andere scoutinggroep gestart als waterscout. Na vele avonturen op, rond en in het water ben ik beverleiding geworden. In mijn laatste jaar op deze groep combineerde ik dit met een rol als waterscout leiding. In 2014 ben ik lid geworden van deze geweldige groep. Hierbij heb ik direct de functie van teamleider op mij genomen.

Naast mijn activiteiten op scouting volg ik de master Hydraulic Engineering aan de TU Delft. En ben ik een druk bezet man op de dansvereniging.