Roland

Functie binnen de groep

Waterscoutsleiding

Over mij

Hallo, ik ben Roland en elke zaterdag kun je mij vinden als waterscoutsleiding bij de ctg!

Ik houd van zeilen en gezellig bezig zijn op de zaterdagmiddag. Elk jaar kijk ik weer uit naar de geweldige kampen en opkomsten die op de planning staan en het zonnetje wat daarbij komt kijken.

Naast scouting ligt mijn passie bij sport en fitness, doordeweeks ben ik aan het leren hoe ik het beste uit mensen kan halen als personal trainer.

Tom

Functie binnen de groep

Waterscoutsleiding

Over mij

Mijn naam is Tom, ik ben waterscoutleiding geworden in het corona-jaar. Ik studeer Industrieel product ontwerpen aan de Hogeschool Rotterdam. Een creatieve en technische HBO-studie. Na een studieweek kijk ik altijd erg uit naar de zaterdag. Het zeilen blijft voor mij echt top en om dit aan de waterscouts te leren is echt superleuk. Niet alleen het zeilen maar de kampen zijn de hoogtepunten van mijn jaar. Verder, buiten scouting ben ik vaak aan het werken aan mijn scooter of ben ik bezig met bewerken van foto’s. Als ik klaar ben met mijn studie zou ik graag de creatieve kant op willen gaan zoals, interieurontwerper of misschien zelfs de kunstwereld in. 

Paula

Functie binnen de groep

Waterscoutsleiding

Over mij

Hoi! Mijn naam is Paula en ik loop sinds mijn negende rond op de groep. Sinds 2020 ben ik actief als leiding bij de waterscouts. Aangezien ik inmiddels in Utrecht woon en doordeweeks voor mijn master Political Geography in Amsterdam moet zijn, ben ik iets minder vaak dan voorheen aanwezig op de groep. Waar mogelijk ondersteun ik graag nog het huidige team door mijn handen uit de mouw te steken en een kwast op te pakken tijdens het winterseizoen of mee aan boord te stappen tijdens het vaarseizoen. Daarnaast ga ik ook met alle plezier mee op kampen. Buiten scouting en studie om, werk ik als student-assistent aan de Universiteit van Amsterdam en in mijn vrije tijd ga ik nog naar dansles, kook ik graag en bezoek ik met enige regelmaat een concert!