De waterscouts bestaan uit een gezellige groep jongens en meisjes tussen 11 en 15 jaar. Iedere week komen zij bij elkaar op het Prinsemolenpad 58, om te varen, te spelen en lol te maken.

Elke zaterdag begint om 12:00 de opkomst bij de waterscouts. In de winter gaan we door tot 16:00 en in de zomer tot 17:00. In de zomer gaan we lekker met de vletten het water op. We leren de waterscouts zeilen en doen leuke spellen. Als het weer het toelaat zijn we elke zaterdag te vinden op de Bergse voorplas, heerlijk! Het hoogtepunt zijn de kampen die we elk jaar doen. Vooral het zomerkamp op de Kagerplassen is super, een week lang kamperen, zeilen, kampvuur stoken maar bovenal lachen met z’n allen. ‘s Winters trekken we de boten op de kant, de opkomsten combineren we dan met het onderhoud van de boten en spellen. Elke zaterdagmiddag maken we er weer een feestje van bij de Tromp!

En zo vullen de waterscouts hun hele jaar dus wel. Wil jij een keer mee komen kijken bij ons? Kom dan langs op zaterdag op het Prinsemolenpad 58 of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.