Namens het bestuur van de stichting kan ik melden, dat wij, ondanks Corona, toch, zij het op gepaste afstand van elkaar, een aantal keren gewoon hebben kunnen vergaderen.

In februari, nog voor de eerste Lock Down, en in oktober.

 

Na tien trouwe dienstjaren heeft Wim van Dongen, onze voorzitter, afscheid genomen. Van te voren waren er al een paar visjes uitgeworpen, wie hem zou opvolgen.

Tijdens de laatste vergadering in oktober is Jasper, onze trouwe materialenman, gevraagd, deze taak op zich te nemen. “Jasper lijkt een ideale kandidaat, gezien zijn kennis van terrein, panden en materiaal. En met zijn kennis van financiën kan hij een goede sparringspartner zijn voor Bart, onze penningmeester.”

Na eerst een informele Zoom vergadering, die later formeel werd, en een groepsraad, is met wederzijdse goedkeuring besloten, dat Jasper onze nieuwe voorzitter zal zijn.

We hebben uitgesproken, het ambitie niveau van de stichting wat omhoog te schroeven. Vaker vergaderen, concretere plannen voor de toekomst, meer onderhoud aan gebouwen en terreinen.

 

Tijdens de periodes, waarin geen opkomsten mogelijk waren, maar wel geklust mocht worden, is er al enorm veel werk verzet: onderhoud gedaan en plannen van aanpak gemaakt.

De steiger van de Strekkade is weer opgeknapt, de elektriciteit op het PMP is vernieuwd/gerenoveerd, er is gesopt en geboend, en zo kan ik nog wel even doorgaan….

Ook voor de jeugdleden is er het een en ander georganiseerd, zodat de binding met CTG 14 niet verloren zou gaan: online opdrachten/spelletjes, er zijn bij 50 jeugdleden kerstcadeautjes persoonlijk bezorgd.

Gelukkig hebben er ook twee zomerkampen plaats kunnen vinden. Daarover verderop in het jaarverslag.

 

Via deze weg wil ik iedereen, namens de stichting, enorm bedanken voor de geweldige inzet tijdens deze lastige periode.

 

Heleen van Bochove (Raksha).