Weer tijd voor een geweldige opkomst, ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren.

De bevers waren zeer rumoerig vandaag, dus tijd voor het AAAA-spel. Niet heel moeilijk, gooi de bal in de hoepel, raak, ren naar de overkant terwijl je AAAA roept en tik mensen, ren terug voordat je de adem verliest. Dit hielden ze goed vol. Het was een lekkere manier om wat stoom af te blazen.

Daarna wilde de kinderen elk wat anders.

De 1ste ploeg wilde hun vlot van een eerdere opkomst afmaken en uitproberen.

De 2de ploeg wilde een hut maken buiten.

En de 3de ploeg wilde binnen een hut maken.

Groep 3 deed dat met een camouflage net en een krijtbord wat kussen erin en het zag er goed uit.

Groep 2 begon zeer gemotiveerd, maar vonden een paar plassen veel interessanter, oei natte voeten alarm voor de ouders.

Groep 1 stond onder het toezicht van rozemarijn. Eerst nog flink wat ducttape gebruiken. Is het stevig? Nee? nog wat ducttape. Nu is het wel tijd om het vlot uit te proberen. Al snel lag het vlot het water. Touwtje eraan tegen wegdrijven en een paar lange stokken om hem de plas op te duwen. Maar wat nu, vanwege de kou mogen de kinderen niet zelf op het vlot klimmen. Maar dat kan toch niet, een schip zonder kapitein? Daar was wel een oplossing voor, een grootte knuffelbeer met een zwemvest aan werd gedoopt tot ‘kapitein Brombeer van de S.S. Rotterdam”. Wat geweldig! De rest van de opkomst was kapitein brombeer het gesprek van de dag. Uiteraard moest de kapitein ook een kettinkje, van paperclips, om zijn nek met hierop zijn naam.

Groep 2 wilde meteen hun vlot in het water, stevig? Nee? Toch het water maar in. Natuurlijk hier ook een kapitein, dit is een dwerg met een zwemvest aan.

Oei, het is alweer einde opkomst. Tijd om naar huis te gaan, na gedag te hebben tegen de Kapitein is het welletjes geweest, tot volgende week!

 

 

 

 

ozio_gallery_nano