Jeugd vakantie paspoort dag

Vandaag kon je bij de Cornelis Tromp Groep een stempel verdienen voor in het jeugd vakantie paspoort.

Door verschillende opdrachtjes te doen, zoals bootje bouwen, kanoën, beestjes opvissen, broodje bakken en spijkers slaan kreeg je een volle kaart en zo de welverdiende sticker voor het JVP.

Het was een geslaagde dag, ook een keer kijken bij ons check de website voor meer informatie!

ozio_gallery_nano

Opening seizoen 2020-2021

Afgelopen zaterdag kwamen alle speltakken samen om het nieuwe scoutingjaar te openen.

Na het openen, kwam Miss Peach het terrein op lopen met achter gaan aan slepend mr. Mario. Mario was lekker op zijn laptop aan het spelen, terwijl Peach aan het klagen was, dat Mario lui was geworden en alleen maar zit te gamen. Ze verlangde eigenlijk wel terug naar haar gevangenschap in het kasteel van de familie Bowser. Het was dan wel bij de verschrikkelijke familie, maar ja, daar heb je wel lekker eten, lekker drinken en lakeien die je in de watten leggen.

De groep werd opgedeeld in kleinere groepjes. Elk groepje ging strijden tegen de andere groepjes om het hart van Peach.

Bij de posten (waar ze oude en moderne computerspelletjes in scoutingstijl konden spelen), konden ze muntjes verdienen. Deze konden ze inzetten om een aanval te doen op een kasteel van een ander groepje. Ook konden ze power-ups kopen, om hun eigen kasteel te verdedigen of een zware aanval te doen. Wie uiteindelijk de meeste punten overhield, won.

We hebben allemaal super veel zin in weer een nieuw scoutingjaar!

ozio_gallery_nano

Grote Club Actie 2020

Deze maand is de grote club actie weer volop bezig, alle scouts zijn druk bezig met de online verkoop van loten.

Onze leden doen vol enthousiasme mee aan de lotenverkoop van de Grote Clubactie! Samen gaan we voor een maximale opbrengst voor ons clubdoel. Koop een lot en help ons mee het clubdoel te realiseren!

Wil jij ook mooie prijzen winnen? Doe dan mee en klik op deze link om kans te maken op de mooiste prijzen!

 

 

Overleg ivm corona

Afgelopen dinsdag werden nieuwe Corona-maatregelen bekend gemaakt, die ook de nodige effecten hebben voor scoutingverenigingen. Vanavond overlegt de leiding van onze groep digitaal met elkaar wat deze maatregelen betekenen voor de Cornelis Tromp Groep. Voor onze leden: Meer informatie ontvangen jullie binnenkort in jullie mailbox!